Feed

20/09/2019

Lästid: 30 sek

Grattis LÄRA – nominerade i Publishingpriset i år igen

Tidningen LÄRA som vi gör tillsammans med Utbildningsförvaltningen vann årets personaltidning i Publishingpriset förra året. Nu är den nominerad igen!

14/08/2019

Lästid: 2 min

Känslor konverterar

Vi är mer känslostyrda än rationella när det kommer till köpbeslut. Hur dina kunder känner för ditt varumärke är alltså avgörande för resultaten, visar en ny undersökning av Forrester.

12/08/2019

Lästid: 3 min

Navigation i mobilen

Hur ska du designa din mobilmeny om du vill att dina användare ska hitta rätt utan att få träningsvärk i tummen? Läs om fem olika varianter och lär dig rensa, rensa, rensa.

18/06/2019

Lästid: 4,5 min

App eller inte app? Vi hjälper dig avgöra! Del 2/2

När något ska kommuniceras dyker ibland frågan om en app upp. Det här är en guide för dig som ska bygga en app men som inte vet vilken typ som passar dig.

10/06/2019

Lästid: 3 min

Välj typsnitt som fler kan läsa

För att så många som möjligt ska kunna ta till sig ditt budskap är det viktigt att tänka på tillgänglighet, inte minst när det kommer till val av typsnitt. Speciellt om kommunikationen ska nå personer med en funktionsnedsättning. Vi hjälper dig välja rätt typsnitt.

08/05/2019

Lästid: 3 min

Kriskommunikation – do’s and don’ts

Hur hanterar du er kommunikation efter att företaget hamnat i en kris? Vi har tittat på några exempel där krishanteringen lämnade en del att önska – och därmed tillfälle att lära!

07/05/2019

Lästid: 5 min

App eller inte app? Vi hjälper dig avgöra! Del 1/2

När något ska kommuniceras dyker ibland frågan om en app upp. Det här är för dig som slagits av tanken av att göra en app i ett projekt men inte tagit det längre än så. Den här guiden hjälper dig komma fram till ett beslut kring om en app passar i ditt projekt.

03/05/2019

Lästid: 2,5 min

Bättre workshops = bättre idéer

Ska du ta fram en ny produkt, förbättra en tjänst eller hitta på ett kommunikationskoncept? Kreativa workshops kan vara breda och se helt olika ut, men det finns några saker du kan tänka på för att lägga upp det så bra som möjligt.

03/04/2019

Lästid: 3 min

Tre tips för skarpare employer branding

Konkurrensen om de absolut bästa talangerna är hård, och deras krav på arbetsgivaren höga. Därför är det viktigt att fundera igenom vad ni som arbetsplats faktiskt har att erbjuda och hur ni kommunicerar ut det på rätt sätt. Här kommer några tips inför rekryteringsprocessen!