Blomquist 2019-03-11T12:34:50+00:00

Flytta varumärken närmare människor

Kommunikation och innovation blir alltid effektivt om du gör grovjobbet först. Därför lär vi känna personerna du vill nå, hittar vad som driver dem och förstår deras beteenden. Då vet vi exakt vilka problem vi ska lösa i det kreativa arbetet.

Din mottagare sätter agendan

Företag och organisationer som involverar sina målgrupper får inte bara högre NKI, utan även högre intäkter. Det är därför vi tjatar om vikten av att lära känna sina målgrupper – vi vet hur effektivt det är. Genom data, intervjuer, observationer och tester dyker vi ner i dina mottagares liv. Sedan identifierar vi vilka vi ska vända oss till och vilka problem vi ska lösa.

Kreativa lösningar, konkreta resultat

När vi löser problem börjar vi brett. Vi hittar flera olika lösningar, gör flera olika varianter och stämmer hela tiden av mot användaren eller mottagaren. Till slut har vi en lösning som vi vet att din mottagare kommer att älska. Det kan vara ett koncept, en tjänst eller förbättring. Och om mottagaren älskar din lösning, kommer du se resultaten direkt.

Koll på Sverige och resten av världen

Vi är en del av Worldwide Partners, ett av världens största nätverk av oberoende byråer. I nätverket finns 60 olika byråer som är experter inom olika områden och branscher. Vi tar hjälp av våra systerbyråer när du vill få ut dina produkter eller bygga ditt varumärke i nya marknader. Nätverket ger oss insikter kring viktiga förändringar i vår omvärld.

En schysst byrå!

Det finns många bra byråer där ute. Men det finns förvånansvärt få som prioriterar tryggheten för sina anställda och uppdragsgivare. Vi har kollektivavtal, är ett av Sveriges mest stabila företag (AAA) och är medlemmar i KOMM. Fyra av våra medarbetare har ARU-utbildning. Vi är miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas och kvalitetscertifierade enligt Svensk Kvalitetsbas. Utöver alla formaliteter lägger vi stort fokus på att skapa inkluderande och hållbar kommunikation. Vi tar vårt ansvar.

Kunder