Blomquist 2017-12-20T14:29:27+00:00

Reklambyrå med erfarenhet

Vi har hittat på idéer och utvecklat kommunikation sedan 1932, en tid då produktionsledare kallades sekreterare och copywriters slog ner tunga tangenter på en skrivmaskin. I takt med omvärlden har vi förändrat vår organisation, vårt erbjudande och arbetssätt. Idag är Blomquist en fullservicebyrå som tar fram starka koncept som fungerar oavsett mediekanal.

Långa samarbeten

Blomquist ska vara en spegelbild av samhället i stort. Vi kommer från bland annat Molkom, Mogadishu och Göteborg. Vi har pluggat olika saker och jobbat med olika saker. Vi är mellan 25 och 61 år. Det vi har gemensamt är att vi verkligen brinner för allt som rör kommunikation. Pusselbitar som har gjort att ett samarbete med oss varar dubbelt så länge som genomsnittet!

Effektivt, agilt och enkelt

Vi arbetar efter en arbetsmodell vi kallar dubbeldiamanten. Den innebär att vi mellan utmaningen och lösningen jobbar i två större processer, som båda är agila. I den första processen utforskar och definierar vi tillsammans med dig som uppdragsgivare. I den andra processen jobbar vi med idéer och koncept. Under båda processerna sker uppföljningar och utvärderingar.

Worldwide Partners

För att kunna hjälpa dig som har verksamhet som sträcker sig utanför Sverige är vi medlem i Worldwide Partners, ett av världens största byrånätverk. Vi ser våra 50 partnerbyråer som vänner som vi gärna delar projekt med.

Meningsfulla certifieringar

Kunder